Laatste nieuws

8 februari, 2020 (evenement datum)
Op zaterdag 8 februari mogen wij nogmaals voor een trouwe klant het geluid verzorgen, we hebben het dan natuurlijk over de Regio Cross Zeewolde (georganiseerd door de atletiek vereniging Zeewolde). Het doel voor ons hier is achtergrond muziek verzorgen samen met het uitversterken van de commentator.
13 november, 2019
Nogmaals is het aan ons de eer om de Audio/Visuele (Geluid en Licht(show)) kant van een Schoolfeest te verzorgen op het Morgen College Harderwijk.
Dit jaar gaan we het groter uitpakken dan voorheen, waar we afgelopen jaar een beetje krap zaten in het vermogen gaan we dit jaar voor een 2Kw aan lage tonen en 1Kw aan hoge tonen. We hebben er in iedergeval al heel erg veel zin in.
1 juni, 2019 (evenement datum)
Op zaterdag 1 juni is het weer zo ver de 11e editie van de Minimarathon Zeewolde 2019, Net zoals voorgaande jaren is Lokio Audio uiteraard ook weer van de partij voor het verlenen van verstaanbaar maken van de commentator (spraak versterking) en het verzorgen van de muziek.
Daarnaast is het voor ons een klein jubileum het is alweer het 5e jaar oprij dat wij dit mooie evenement mogen voorzien van kwalitatief hoogstaand geluid.
Wij kijken er in iedergeval naar uit!
15 december, 2018
Wij zijn dit jaar nogmaals gevraag om het geluid van de
(voor ons ondertussen bekende) Regio Cross Zeewolde het geluid te verzorgen. Het was dit jaar wat kouder dan normaal maar voor de rest ging het allemaal erg goed en het was weer geslaagd, Aldus de organisator.
10 augustus, 2018
Ook dit jaar hebben wij er weer een groot feest van weten te maken op het jaarlijkse club feest van de voetbal vereniging. Op naar volgend jaar!
7 Oktober, 2017
Wij zijn opnieuw gevraagd om de geluids techniek te verzorgen voor de Regionale Cross Zeewolde
3 Juni, 2017
Wij zijn door Arjan van Voetbal Vereniging SV Lelystad '67 gevraagd als dj's voor hun Verenigings feest.
20 Mei, 2017
Opnieuw mogen wij voor de 3e keer oprij de geluids techniek voor de Minimarathon Zeewolde verzorgen.