Informatie - Over Ons

About Us

Wij zijn Lokio Audio

Wij zijn Wesley en Jochem

Lokio Audio dat is die ene drive in show toch? Ja dat klopt wij zijn een drive in show maar wij verhuren ons geluid ook los met technicus, tevens kunt u natuurlijk ook een losse dj huren.

Mag ik mij voorstellen ik ben Wesley 16 jaar oud, samen met mijn vriend Jochem ook 16 jaar zijn wij een drive in show begonnen. Wij zijn Lokio Audio begonnen omdat wij een passie voor muziek hebben en deze graag willen delen in de vorm feesten. Ons bedrijf zet zich voor alles in van los geluid tot een complete show met dj, licht en geluid om voor u het een onvergetelijk feest te laten worden.

Boeken

Als u ons wilt boeken dan wordt u verzocht om op deze LINK te klikken en vervolgens iets naar beneden te gaan en dan op boeken te klikken. Onze boekingen verlopen via onze partner gigstarter, Wilt u liever met ons e-mailen of bellen dan is dit ook mogelijk dan kunt u naar het pagina contact gaan en het formulier invullen daar staan tevens ook onze telefoonnummers vermeld.

Informatie - Belangrijk om te weten

1. Opbouwen: Het opbouwen duurt één tot twee uur (deze tijd brengen wij NIET in rekening).
2. Reis naar bestemming: Als de reis langer dan 35 KM is dan rekenen wij reiskosten wij vragen dan €0.35 per km. Is de reis korter? Dan rekenen wij geen kosten
3. Benodigdheden voor buiten: Zorg dat er de benodigde vergunningen aanwezig zijn. En als het mogelijk is een overkapping, voor eventuele neerslag.

Voor meer informatie over prijzen verzoek ik u om ons te contacteren, in verband met de grote variatie in prijzen.


Wesley - Locatie: regio cross
  • Wesley
  • DJ - Contact Persoon
Jochem - Locatie: clubfeest SV Leylstad
  • Jochem
  • DJ